m

Conquest Tim (ISDS NL/292904, NHSB G-1-2681028)

Stamboom

Gezondheidsuitslagen

Definitief vrij van erfelijke oogafwijkingen

DNA CEA normaal

Heupscore: HD A, Norbergwaarde 40 (perfecte heupen!)

 

Tim (geboren november 2007) is een reu die we zelf gefokt hebben. Hij komt uit de combinatie Nell x Mitch. Hij is een nestbroer van Anita Hermes' Conquest Mitch, die een zeer respectabele 9e plaats behaalde in de kwalificatie ronde van de World Trials in 2011 en nam deel aan de Continental 2011 in Zweden als onderdeel van het Duitse nationale team.

Tim zelf werkt dagelijks op een schaapskudde van 500+ schapen van Natuurmonumenten in het zuiden van het land. Hij is een zeer atletische, krachtige reu met goede focus, rust in het hoofd en een sterke will-to-please. Hij heeft uitermate goede manieren met schapen, leest ze goed en kan met elk soort schaap goed overweg. Hij heeft natuurlijke flanken, een goede balans en is heel scherp op zijn commando's.

Tim heeft werklustige, stijlvolle en slimme werkhonden gefokt en we kijken erg uit naar de combinatie met onze Kate. Een combinatie dat betrouwbare, coole werkers met een fantastisch temperament belooft!A VIDEO VAN TIM AAN HET WERKDeze website is gemaakt door MaroMato