22 december 2010

Goed nieuws! Zowel Black als onze Gail (Kate x Mitch) hebben perfecte heupen: HD A, Norbergwaarde 28.

9 december 2010

Tijd voor een update:

Kate haar pups uit Kevin Evans' beroemde Spot hebben op maandag 6 december het levenslicht gezien. Het is een bonte verrassing geworden met voor elk wat wils: 3 reuen en 3 teefjes, waarvan 2 tricolor reuen, 1 zwart-witte (eh, wit-zwarte?) reu; 1 tricolor teefje, 1 zwart-wit teefje en een wit (met een beetje zwart) teefje. Foto's volgen en als je een facebook vriendje/vriendinnetje bent heb je ze al gezien (verschil moet er wezen).

25 oktober 2010

Behalve met schapendrijven houden wij ons ook bezig met de verjaging van vogels met behulp van onze honden. Voor meer informatie ga naar de website van Conquest Bird Control.


12 oktober 2010

Na enige tijd radiostilte leek het me de hoogste tijd voor een update.

Door de verbouwing van ons huis en mijn zwangerschap is het wat rustiger in onze kennel.

Ook voor Jan zoeken wij een goed permanent (werk-)adres. Ze heeft meer werk nodig dan wij haar kunnen bieden en dus: bent of kent u iemand die op zoek is naar een dijk van een praktijk- en wedstrijdhond neem dan contact met ons op.

Tenslotte hebben we nog één jonge reu van 9 maanden die staat te springen om aan de slag te gaan. Zijn naam is Sion, is geboren op 14 januari 2010 uit de combinatie van kleine Nellie en Conquest Tom. Het is een plaatje van een hond (zwart-wit langharig, staande oren, mooi gebouwd), luistert graag met een goed werktemperament. Hij is gestart bij de schapen en dat ziet er goed uit. Hij zou eventueel aan zijn training kunnen beginnen, maar we geven er de voorkeur aan om voor 1 jaar niet aan training te beginnen, omdat we van mening zijn dat dit de mentale ontwikkeling in de weg zit en vroege training niet tot vroeg rijpe honden leidt.
Met andere woorden, als u op zoek bent naar een stabiele, ongecompliceerde jonge hond die u nog helemaal naar uw hand kan zetten dan is Sion zeker een geschikte hond.

Omdat Nell al wat ouder begint te worden is Ron op zoek gegaan naar vervanging die hij deels gevonden heeft in eigen fok en deels in Wales.
Uit eigen fok hebben wij vorig jaar februari een teefje met de naam Gail aangehouden uit Kate en Mitch. Ze is nu ruim 1,5 jaar oud, ziet er veelbelovend uit en de tijd zal uitwijzen of ze het op het wedstrijdveld ook waar kan maken.
Uit Wales komt onze nieuwe reu, Black (officieel Blackie). Black heeft met David Evans het afgelopen jaar met waanzinnig succes open klasse gelopen en had aan het einde van het seizoen 2009-2010 van alle deelnemende honden aan de Welsh National de meeste National points. Hij zat dicht tegen opname in het Welsh Team voor de International 2010 aan tot David en Black als een van de laatste deelnemers in de ring voor de single met standaard retire gingen. David zijn pech was onze mazzel, want ik denk niet dat Black nu bij ons geweest als het anders gelopen was.

Last but not least, Kate is gedekt door Kevin Evans' Spot en met een beetje mazzel hebben we in december pups!

Tot slot mogen we concluderen dat de gedwongen ingelaste rustpauze van één seizoen een zegen is gebleken. Ron zijn werk in België houdt hem druk en op de dagen dat hij thuis is houdt hij zich bezig met de DSDS, concentreert hij zich op zijn nieuwe honden of weer richting België voor de over het algemeen uitstekend opgezette open klasse wedstrijden.
Mijn (officiële) wedstrijdfanatisme lijdt aan een gezond dipje en ik hoop na de verbouwing de honden weer op de rails te zetten, alhoewel ik verwacht dat de ijver waarmee dit gebeurt omgekeerd evenredig afneemt met de voortgang van mijn zwangerschap.

Er zijn nu eenmaal veel belangrijkere zaken in het leven dan schapendrijven.


12 juni 2010

CONQUEST KATE

BCCN CLUB KAMPIOEN 2010!
AANVOERDER NL TEAM CONTINENTAL 2010!

&

DUTCH OPEN 2010 WINNAAR!

14 juni 2010

Ron en Nell zijn 3e geworden op het Nederlands Kampioenschap 2010! Daarnaast hebben Ron en Kate het CLUBKAMPIOENSCHAP 2009-2010 gewonnen en zijn Ron en Nell 2e. Het is een erg succesvol seizoen gebleken!

 


10 mei 2010

Kleine Nell heeft de promotiewedstrijd in Heerewaarden gewonnen met 94 punten. Flan werd 4e met 89 punten en dat betekent dat beiden zijn gepromoveerd naar de kwalificatieklasse!

Top 3 (90 deelnemers):

1) Dorine Verhoef-Snoeck - Nell
2) Moes Akzhane - Jim
3) Gunther Breugelmans - Llwangm Mirk

30 april 2010

Ook Flan heeft nu haar eigen pagina, inclusief filmpje.

 

28 maart 2010

Eindresultaat promotieklasse wedstrijd Dongen, 27 starts:

1) Dorine Verhoef-Snoeck - Flan - 91/100 pts
2) Dorine Verhoef-Snoeck - Nell - 89 pts
3) Ellen van der Zweep - Bill - 88 pts

20 maart 2010

Eindresultaat Hanze Trial klasse 2 (zaterdag), 53 starts:

1) Dorine Verhoef-Snoeck - Nell - 92/100 pts
2) Dorine Verhoef-Snoeck - Flan - 88 pts
3) Jan van Leeuwen - Maggie - 85 pts

 


19 maart 2010

We hebben op dit moment twee jonge startende honden te koop. Klik hier voor meer details.

 

12 februari 2010

Op de pups & jonge honden staat een geweldig gefokt 3 maanden oud teefje te koop aangeboden. Klik hier!

6 december 2009

Het is nog te vroeg voor alleen maar goede voornemens en daarom was het hoog tijd dat de trialkalender aangepast zou worden, dus als je een mooi overzicht wilt hebben van de wedstrijden schapendrijven per klasse klik dan hier.Ik probeer de agenda zo veel mogelijk bij te houden, maar het helpt zeker wanneer nieuwe (of nog niet opgemerkte) evenementen bij mij gemeld worden!

1 december 2009

SBS6 Hart van Nederland - late editie - maakte een reportage over de werkzaamheden van Ron, Daan en Maaike bij het ganzenverdrijven in Friesland.

Klik hier voor de archiefbeelden:

http://www.hartvannederland.nl/archief/2009/late-editie-van-1-december-2009/

 

22 november 2009

Uitslag 3e kwalificatiewedstrijd te Ambt Delden, Overijssel

Top 3:

1) Serge van der Zweep - Eve - 89 pts
2) Ron Snoeck - Kate - 87 pts OLF 42
3) Serge van der Zweep - Lass - 87 pts OLF 40

8 november 2009

Dorine en Jan hebben de 3e promotiewedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen.

Top 3:

1) Dorine Verhoef - Penllwyn Jan - 85 pts
2) Pim Visscher - Gwen - 83 pts
3) Ernst Kauderer - 81 pts


1 november 2009

Uitslag 2e kwalificatiewedstrijd te Heeze:

Top 3:

1) Serge van der Zweep - Jim - 97 pts
2) Ron Snoeck - Kate - 97 pts
3) Ron Snoeck - Nell - 94 pts

Klik hier voor de run van Ron met Kate. Met dank aan bordercollie.eu!

22 oktober 2009

Per 1 oktober is Conquest Border Collies in opdracht van het Faunafonds gestart met een pilot ganzenverjaging in Zuid-West Friesland. Zeven dagen in de week, van zonsopgang tot zonsondergang, worden met behulp van de honden de ganzen van verjaag- naar gedooggebied gejaagd in de hoop zo de schade aan landbouwpercelen te beperken.

Wij werken samen met Daan Zuijderwijk en Maaike Vergouwe.

Ophetland.tv heeft van onze werkzaamheden een bescheiden reportage gemaakt. Klik hier om het filmpje te zien.
5 oktober 2009

Ron is met Nell 1e geworden in Exloo op de 1e kwalificatiewedstrijd van het nieuwe wedstrijdseizoen.

Top 3:

1) Ron Snoeck - Nell - 88 pts
2) Ellen van Hoorn - Twed - 87 pts
3) Ronnie van Huet - Buck - 87 pts


17 mei 2009

Het is een heel interessant weekeinde geweest, maar wel een met een happy ending!

Dit weekeinde was Zwolle het podium voor de laatste kwalificatiewedstrijd van het seizoen. Gestreden werd om een plaats in het NL team op de Europese (Continental) kampioenschappen 2009 die eind september in Zwitserland plaatsvindt. Ron was al min of meer veilig met zijn jonge Kate na het behalen van de 2e plaats op de kwalificatiewedstrijd 2 weken eerder, maar Dorine en Glenn bevonden zich nog op glad ijs.

Maar goed, om een lang (en zenuwslopend) verhaal kort te maken, we zijn erg blij om te melden dat zowel Glenn als Kate het NL team gehaald hebben! Wat het nog mooier maakt is dat Kate en Glenn dezelfde moeder (Crystal) hebben en bovendien bij ons geboren en opgevoed zijn. Glenn volgt in de voetstappen van zijn vader Bill, die NL teamlid was op de Continental in 2003.16 april 2009

Jan heeft haar eigen pagina en fotogalerij.

9 april 2009

Onze Jan is zaterdagochtend bevallen van 10 teefjes en 2 reutjes. De vader is Glenn. Er zijn nog 10 teefjes en 1 reutje beschikbaar. Klik op de namen van de ouders of hier voor meer informatie.6 april 2009

Een lente update:

Het trial seizoen is weer van start gegaan en met alle pups, (jonge) honden in training en examens is het hier behoorlijk druk op de boerderij. Kleine Nellie heeft laten zien dat ze het hier naar haar zin heeft aangezien ze zich in rap tempo als wedstrijdhond aan het ontwikkelen is en zij zal Dorine haar trial team versterken.

De pups van Kate en Nell zijn enorm gegroeid. Dat zullen jullie maar even van me moeten aannemen aangezien ik geen tijd heb gehad voor nieuwe foto's omdat mijn examens me behoorlijk bezig houden de laatste tijd. Mijne excuses daarvoor. Ik zal proberen aan het einde van deze week nieuwe foto's te maken. Dat zullen dan direct zowat afscheidsfoto's worden aangezien de eerste pup einde deze week ons gaat verlaten.
Op woensdag zal Ron de dierenarts bezighouden met 12 vaccinaties, export gezondheidsverklaringen en 12 puppy paspoorten. Op donderdag komt de chipper van de Raad van Beheer langs.

Slechts 1 teefje van Nell is nog te koop. Wie geeft deze kleine mooie meid een thuis (foto)?

Penllwyn Jan, die was gedekt door onze Glenn,wierp in de nacht van vrijdag op zaterdag 4 april 12 puppies! Tien meiden (driekleur en zwart/wit) en twee zwart-witte kereltjes zagen die nacht het levenslicht.

Nog als laatst, nog 2 jonge (semi)aangetrainde werkhonden zijn op zoek naar werk: Kep en Jan. Voor meer informatie klik op onze 'jonge honden & pups' pagina.28 februari 2009

Het is hoog tijd voor een update over alles wat hier gaande is op Conquest Border Collies, aangezien er een hoop gebeurd is.

Onze jonge honden ontwikkelen zich goed. Jonge Jan is in het proces van het leren van haar flanken, drijft kleine stukjes en maakt een outrunnetje. Ze ontwikkelt zich in een erg stijlvolle en tegelijkertijd voorwaartse werker en ik weet zeker dat ze in de toekomst iemand erg blij zal maken.

Kep is fantastisch, maar een beetje jong om te verfijnen en dus zal hij vooralsnog wat minder vaak trainen (en da's niet zo erg gezien de drukte dier er op het moment heerst hier).

Trev begint op te bloeien en het lijkt er op dat hij een erg fijne hond zal worden. Het was nog maar een week geleden dat hij vol overgave een eigenwijze ooi weer terug in de kudde zette.

Kleine Nell blesseerde zich op het veld en was uit de running voor 1,5 week, maar een kleine pauze heeft een jonge hond nog nooit kwaad gedaan en nu is ze weer fit en klaar voor het vervolg van haar training.

Wat gebeurde er nog meer?

Kate heeft het leven geschonken aan een sixtet, afgelopen zondag 22 februari --> 5 teefjes en 1 reu en het lijkt er op dat ze allemaal een goede plek krijgen zodra ze 8 weken oud zijn.

Ook Nell is vrijdag 27 februari bevallen van een 6-tal, ditmaal 4 teefjes en 2 reutjes. The rontgenfoto van een paar dagen eerder toonde op zicht slechts 4 pups, maar het werden er 2 meer en het zijn weer pittige pups! Bloed, zweet en tranen kosste de portretjes, maar hier zijn ze dan (foto's).

Daarnaast dachten we dat het leuk zou zijn een updateje te geven over hoe het met het laatste Nell x Mitch nestje is gegaan. Klik hier om een collage van ze te zien (met wat hints richting hun favoriete bezigheid!).

Tenslotte, ik zal proberen wekelijks een fotografische update te geven van het reilen en zeilen van de pups. Het zal er niet een worden op een gezet tijdstip in de week, met andere woorden: check regelmatig om te zien of er al wat is gekomen.


2 februari 2009

NIEUW BIJ CONQUEST BORDER COLLIES!

Sheepdog holiday / persoonlijke schapendrijf trainingen met overnachtingsmogelijkheden

Cursus schapendrijven met Border Collies


Wij hebben op het moment tevens een aantal zeer getalenteerde jonge honden te koop. Voor meer informatie klik hier of neem even contact op.


16 januari 2009

Ons fotoalbum heeft een opfrissertje gehad. Zowel de afdeling algemeen, als de fotoalbums van Kate, Nell, Floss, Tom en Mitch bevatten nieuwe foto's!
4 januari 2009

Onze Floss heeft nu eindelijk ook haar eigen pagina.


4 januari 2009

Tom en Dorine hebben in Wamel dit weekeinde zowel op vrijdag als zaterdag de klasse 2 wedstrijd van de Nieuwjaars Trial 2009 gewonnen! Glenn werd de dag daarop met Dorine 2e in de open klasse wedstrijd.23 november 2008

Dorine en Tom behalen de 3e plaats op hun eerste promotiewedstrijd (Heeze) sinds Tom zijn blessure begin augustus.

Top 3:

1) Karin Heijnen - Glen - 84 pts
2) Piet Heuvelman - Mick - 84 pts
3) Dorine Verhoef - Tom - 82 pts


16 november 2008

Ron en Nell hebben de Dutch National 2008 gewonnen! Ron en Kate werden 3e.

Top 3:

1) Ron Snoeck - Nell
2) Wiet van Dongen - Buff
3) Ron Snoeck - Conquest Kate


2 november, 2008

Dorine en Glenn hebben de 2e kwalificatiewedstrijd in Leek, Groningen gewonnen! Ron en Kate behaalden de 3e plaats.

Top 3:

1) Dorine Verhoef - Glenn - 99 pts olf 49
2) Etiënne Smit - Joshua - 99 pts olf 48
3) Ron Snoeck - Kate - 98 pts

 19 oktober, 2008

Dorine en Glenn hebben de dubbele outrun finale van de Maurik Trial 2008 gewonnen.


5 oktober, 2008

Dorine en Glenn zijn op de kwalificatiewedstrijd in Dongen op de 2e plaats geëindigd.

Top 3:

1) Etiënne Smit - Joshua - 98 pt olf 50
2) Dorine Verhoef - Glenn - 98 pt olf 48
3) Etiënne Smit - Skip - 98 pt olf 47


14 september, 2008

Een droom is uitgekomen! Ron en Nell hebben op de World Trials 2008 in Llandeilo, Wales de 2e plaats behaald!

Klik hier om hun finale run te zien.

Ron plaatste zich met Mitch voor de halve finale. Klik hier om de run van Mitch te zien.

We willen iedereen bedanken die Ron via de email felicitaties heeft toegestuurd. :)

Meer info, foto's en resultaten van de World Trials 2008 zijn hier te vinden.


14 juli, 2008

Ron heeft met Nell de Dutch Open 2008 gewonnen! Dorine eindigde met Tom op de 9e en met Glenn op de 10e plaats in het overall klassement. Ron behaalde met Kate de 2e plaats in het zondag klassement.29 juni, 2008

Dorine en Glenn hebben op de Antwerpen Classic 2008 de 2e plaats behaald. Tom deed het op zijn eerste grote wedstrijd ook boven verwachting en behaalde de 12e plaats.

Top 3 (58 deelnemers):

1) John Pluta - Killibrae Joe
2) Dorine Verhoef - Glenn
3) Marc van Ransbeke - Plyn


11 juni, 2008

De DNA CEA/CH testen zijn binnen en we zijn blij te melden dat Mitch, Nell, Kate, Tom en Glenn allemaal DNA CEA/CH normaal zijn!
Als gevolg hiervan zijn ook de pups van ons laatste nest van Mitch en Nell allemaal DNA CEA/CH normaal door afkomst.


15 april, 2008

Ook Tom heeft zijn eigen fotopagina gekregen!1 april, 2008

Er zijn pups geboren uit de combinatie Tess x Kep. Klik hier voor meer details.

21 maart, 2008

Kate en Tom hebben een officieel oogonderzoek ondergaan en zijn allebei vrij van erfelijke oogafwijkingen.10 februari, 2008

Ron en Nell hebben de Lente Trial in Heijen (L) gewonnen! Ron werd met Mitch 2e.
9 december, 2007

Zowel Ron met Nell en Mitch, als Dorine met Glenn hebben zich geplaatst voor het World Trial 2008 team.

16 november, 2007

Nell is vandaag moeder geworden van 5 hele mooie pups. Het zijn uiteindelijk 2 teefjes en 3 reutjes geworden. Met moeder en kinderen gaat alles prima. De trotse vader is Mitch. Foto's zullen zo snel mogelijk bij pups worden geplaatst.


4 november, 2007

Ron en Nell hebben de kwalificatiewedstrijd in Zeeland (NB) gewonnen! Ron werd met Kate 7e en hebben op hun eerste kwalificatieklasse 4 EK kwalificatiepunten gehaald.

Top 3 (53 deelnemers):

1) Ron Snoeck - Nell - 102 pt
2) Rene Schripsema - Jet - 94 pt
3) Etiënne Smit - Slane - 90 pt27 oktober, 2007

Ron en Kate zijn gepromoveerd naar de kwalificatieklasse.


20 oktober, 2007

Ron en Kate hebben de Dutch National 2007 voor de novice klasse gewonnen!

Eindresultaat:

1) Ron Snoeck - Kate
2) Gabriëlle Brinkman - My Key Dog Megan
3) Lucille van Woerkom - Gabi14 oktober, 2007

Ron en Mitch hebben de 2e plaats behaald op de kwalificatiewedstrij in Dongen. Ron en Nell werden 3e en Dorine en Glenn haalden de 7e plaats. Een goed begin van een nieuw EK kwalificatieseizoen!

Top 3 (53 deelnemers):

1) Kees Kromhout - Scott - 108 pts
2) Ron Snoeck - Mitch - 101 pts
3) Ron Snoeck - Nell - 100 pts7 oktober, 2007

Ron en Kate hebben de promotiewedstrijd in Dongen gewonnen!

Top 3 (84 deelnemers):

1) Ron Snoeck - Kate - 93 pts
2) Gabriëlle Brinkman - My Key Dog Megan - 89 pts
3) Johan de Jonge - Kim - 88 pts4 oktober, 2007

Onze nieuwste topper, Conquest Jakob, was op dierendag te gast bij tv-show 'Jensen!'. Samen met 15 van haar beste vriendinnen was zij onderdeel van het decors dat er op zijn zachtst gezegd beestachtig uitzag.


30 september, 2007

Ron en Nell hebben de Dendertrial 2007 in België gewonnen. Ron en Mitch werden 4e.

Overall ranking:

1) Ron Snoeck - Nell
2) John Pluta - Kilibrae Jake
3) Joris Broes - Zjell of the Kerry Hills
4) Ron Snoeck - Mitch

29 september, 2007

Mitch en Glenn hebben beiden een voldoende behaald voor de functioneel exterieur test van de Border Collie Club Nederland (BCCN) en zijn beschikbaar als dekreu.


23 september, 2007

Ron en Nell zijn op de Continental (Europese kampioenschappen) 2007 in de finale op de 8e plaats geëindigd! Bovendien hadden zij in de finale de perfecte score voor de drive (40/40 punten). Dit is in de historie van de Continental nog nooit eerder voorgekomen!

22 augustus, 2007

Ook gefascineerd door het leven van een schaapsherder? Lees dan de weblogs van schaapsherder Jan Holla van de schaapskudde op de Brunsummerheide in Zuid-Limburg. Onze Fly, Crystal en Tess werken op deze kudde en Jan heeft zelfs een heel stuk over Fly geschreven.


29 juli , 2007

Mr. E. Barfoot en Shep ISDS 272445 (vader W.A. Armstrong's Moss ISDS 259639), een zoon van onze Nell, hebben zich tijdens de Ierse National dit weekeinde geplaatst in het Ierse Nationale Team dat half september meedoet aan de International 2007 in Burnchurch, Ierland!18 juli, 2007

Onze jonge honden Kate en Tom hebben nu hun eigen pagina!8 juli, 2007

Dit weekeinde heeft het Nederlands Kampioenschap Praktijk 2007 plaatsgevonden. Ron en Mitch zijn 2e geworden en met Nell is Ron uiteindelijk 4e geworden.

Top 3:

1) Tjitse Terpstra - Ben - 145 pts (175)
2) Ron Snoeck - Mitch - 141 pts
3) Ronnie van Huet - Buck - 136 pts


24 juni, 2007

In een zinderende NK kwalificatie klasse finale hebben Ron en Nell de 2e plaats gehaald!

Ron en Mitch werden 6e ondanks het missen van punten op de shed en pen.

Top 3 (38 deelnemers, 15 in dubbele outrun finale):

1) Serge van der Zweep - Lass - 135 pts (170)
2) Ron Snoeck - Nell - 128 pts
3) Kees Kromhout - Thor - 127 pts


10 juni, 2007

Nog maar net bekomen van de de WK Kwalificatie in Hekendorp stond dit weekeinde de kwalificatieklasse wedstrijd in Spanbroek (altijd lastig!) op het programma.
Ron en Nell zijn 4e geworden en debutanten Dorine en Glenn zijn 7e geworden in hun eerste kwalificatiewedstrijd. Het resultaat is voor Ron en Nell een 3e plaats in het NL EK team!


4 juni, 2007

Na 2 jaar hard werken op de Brunsummerheide in Zuid-Limburg is onze Bill weer bij ons terug om te genieten van zijn pensioen.
Fly
zal zijn werk gaan overnemen en we hopen dat zij daar haar overtallige energie volop in kwijt kan!29 mei, 2007

Nieuw op onze website: de Conquest Trialkalender!


28 mei, 2007

Het is een zeer succesvol weekeinde geweest!

Ron en Nell hebben de 4e plaats behaald in de WK kwalificatie wedstrijd in Hekendorp en Dorine en Glenn de 6e plaats. Daarnaast heeft Ron de dag erna met Nell de dubbele outrun finale van de Hekendorp Trial 2007 gewonnen en werden Dorine en Glenn 2e.

Eindresultaat dubbele outrun finale Hekendorp Trial 2007

1) Ron Snoeck - Nell - 141 pts
2) Dorine Verhoef - Glenn - 141 pts (olf -1)
3) Thijs Gottmer - Meggie - 133 pts

24 mei, 2007

Er zijn nieuwe foto's toegevoegd aan de fotogalerijen van Mitch, Nell en Fly.20 mei, 2007

Dorine en Glenn hebben de promotiewedstrijd in Nieuwveen gewonnen en zijn daarmee met 10 promotiepunten gepromoveerd naar de kwalificatieklasse!

Resultaat Nieuwveen (92 deelnemers):

1) Dorine Verhoef - Glenn - 92 punten (olf 48)
2) Michiel Poelenije - Ivy - 90 punten
3) Jack Duijf - Worf - 82 punten

4 maart, 2007

Ron en Mitch hebben de tweedaagse 2e Hoenderloo Trial gewonnen! Nell werd 2e.

Eindklassement (53 combinaties):

1) Ron Snoeck - Mitch - 168 pts
2) Ron Snoeck - Nell - 163 pts
3) Anita Hermes (GER) - Roy - 161 pts

25 februari, 2007

Ron en Nell hebben de WSL Trial in Halen (België) gewonnen!

Eindklassement (48 combinaties):

1) Ron Snoeck - Nell - 94 pts
2) Paul Wellemans - Ben - 92 pts
3) Pascal van Bets - Mirk - 91 pts

12 januari, 2007

Ron en Nell zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de Soldier Hollow Classics 2007 in Salt Lake City, Utah! Hij zal dan tevens meedoen aan de Meeker Classic 2007 in Meeker, Colorado.

Wij zijn op zoek naar een sponsor!

De links pagina is aangepast. Er zijn nieuwe categorieën en enkele nieuwe links toegevoegd.


2 december, 2006

Een nestje van Nell en Mitch staat voor herst/winter 2007 in de planning. Mocht u interesse hebben in een van deze pups, laat het ons weten via e-mail/telefoon.

20 oktober, 2006


De pagina demonstraties & clinics is vervangen door een meer algemene pagina 'Activiteiten'. Hierop is meer informatie te vinden over demonstraties, maar ook schapendrijf trainingen en clinics die vanaf heden bij kennel Conquest mogelijk zijn!

15 oktober, 2006

Dorine en Glenn hebben zaterdag de Dutch National 2006 novice klasse gewonnen! Op zondag werd het feest helemaal compleet toen Ron met Nell de Dutch National 2006 Open klasse won!

Einduitslag Dutch National novice klasse:

1) Dorine Verhoef - Glenn - 81 punten
2) Tonny Sigger - Guus - 76 punten
3) Piet Kokke - Rob - 73 punten

Einduitslag Dutch National open klasse:

1) Ron Snoeck - Nell - 97 punten
2) Etiënne Smit - Skip - 96 punten
3) John Jansen - Fly - 94 punten

 

 

24 september, 2006

Ron heeft succes geboekt met Nell en Mitch in de tweedaagse Denderstreek Trial, in België. Nell werd 1e en Mitch werd 2e.

Algemeen klassement Open klasse Denderstreek Trial:

1) Ron Snoeck - Nell - 187 punten
2) Ron Snoeck - Mitch - 185 punten
3) Eliane Verboven (B) - Flor - 183 punten

Dorine had een klein succesje met Glenn door 1e te worden in de novice klasse, met 92 punten (nummer 2 had 79 punten). Aangezien Glenn de dag daarvoor Open klasse liep, was deze run buiten mededinging.

 

6 september, 2006

We gaan verhuizen! Vanaf mid oktober is ons nieuwe adres:

Teckop 44
3471 HJ Kamerik

Kamerik ligt net ten Noorden van Woerden, erg centraal gelegen tussen A2 en A12 en 25 minuten van Utrecht en 35 minuten van Amsterdam vandaan. Het is een prachtig plekje midden op het platteland!

OOK:

Deze winter verzorgen wij voor het eerst ook schapendrijftrainingen, voor honden van elk niveau. Mocht u interesse hebben, houd dan goed de website in de gaten. Meer info volgt.

 

20 augustus , 2006

Glenn is met 78 punten 4e geworden in de finale van het NK promotieklasse 2006!

Eindresultaat finale:

1) Etiënne Smit - Slane - 101 punten
2) Jack Duijf - Worff - 96 punten
3) Herman Rooyakkers - Fly - 84 punten

23 juli , 2006

Ron is 2e geworden in de uitdagende 700 yards finale van de Cotswold Open in Eastington, England, met Nell.

Eindklassement finale:

1) Wilf Reed - Cap - 100/120 points
2) Ron Snoeck - Nell - 85/120 points
3) Tom Lawrenson - Spot - 84/120 points

15 juli, 2006

Ron heeft de Delwyn Jones Memorial Cup gewonnen voor de beste kwalificatie run in de Welsh National qualifier in Selattyn, North-Wales, met Nell. De volgende dag werd hij in de dubbele outrun finale 7e met haar.

Eindklassement finale:

1) Kevin Evans - Zac
2) Timothy Longton - Jake
3) Nigel Watkins - Floss

 

9 juli, 2006

Ron heeft met Nell de tweedaagse BBCC Antwerpen Trial 2006 gewonnen!

Eindklassement:

1) Ron Snoeck (NL) - Nell
2) Paul Wellemans (B) - Zepp
3) Paul Wellemans (B) - Ben

2 juli, 2006

Ron heeft met Nell de Dutch Open 2006 gewonnen!

In het zaterdag klassement werd hij 1e met Nell en 2e met Mitch, op zondag werd hij 2e met Nell. Mitch werd 9e in het eindklassement.
De Dutch Open is een toernooi met 100 deelnemers uit 10 verschillende landen, die allen 4 maal lopen op twee verschillende velden voor plaatsing in het eindklassement.

Eindklassement:

1) Ron Snoeck (NL) - Nell - 340 points
2) Serge van der Zweep (NL) - Glen -333 points
3) Tony Ottesen (DK) - Tweed - 333 points


25 juni , 2006

Ron is 3e geworden met Mitch op het Nederlands Kampioenschap kwalificatieklasse! Buck van Ronnie van Huet, die 2e werd, is een zoon van onze Jill.

Eindresultaat:

1) Serge van der Zweep - Glen - 159 punten
2) Ronnie van Huet - Buck - 146 punten
3) Ron Snoeck - Mitch - 145 punten


19 maart , 2006

Glenn heeft op de Middelbeers trial klasse 3 de 3e prijs behaald!

9 maart , 2006

Ron staat met de honden in de maart editie van het populair wetenschappelijk magazine "Quest", in een artikel over vogelverdrijving op vliegvelden.


5 maart , 2006

Jack is geslaagd voor de DSDS werktest en is ISDS registered on Merit (ROM)! Zijn pups mogen nu ook in het ISDS stamboek worden ingeschreven. Jack viel goed in de smaak bij keurmeester mr. Simon Mosse, die hem complimenteerde om zijn mooie werkstijl en natuurlijke balans op schapen.

 

23 februari, 2006

De eerste lammeren van dit jaar zijn weer een feit!


12 februari, 2006

Crystal is 3e geworden in de novice klasse op de Hof Trial in Den Haag.

Top 3:

1) Rien van Lieverloo - Britt 91 pts
2) Serge van der Zweep - Nan 90 pts
3) Ron Snoeck - Crystal 89 pts

Deze website is gemaakt door MaroMato